Időjárás

Felhőkép
Felhőkép

Hőtérkép
Hőtérkép

UV térkép
UV térkép
Pontos idő


A Jenői Hagyományőrző és Nyugdíjas Egyesület 2006. november 17-én jött létre összefogva a jogelőd Jenői Asszonykórust és a Nyugdíjas Klubot. Az egyesület létrehozásának elsődleges célja az volt, hogy társadalmi szervezetként pályázatok útján különböző támogatásokhoz jusson.

Az alapszabályban megfogalmazott egyesületi cél a következő: A kulturális művészi értékek népdal, ének, tánc hagyományainak feltárása, népszerűsítése, közreadása és megőrzése. A község nyugdíjasainak fórumot biztosítani a közösségi életbe való bekapcsolódásra, részvételre.

Feladata: Segíti a kulturális rendezvények szervezését a népdalkör Jenői Asszonykórus” közreműködésével. Részt vesz hazai és külföldi fesztiválokon, versenyeken. Kezdeményezi céljával összhangban tanulmányok, tájékoztatók kiadását. Tagjai tájékoztatása az őket érintő országos és helyi intézkedések hatásairól, előadások, rendezvények szervezése. A klubélet előmozdítása. Szorgalmazza a hasonló célokra létrehozott egyesületekkel való együttműködést, kapcsolatot tart céljait elősegítő szervezetekkel, intézményekkel.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Arhívum

Régebbi bejegyzések, az adott hónapban

Képek tipp

DSC00457 sv302464 14
Itt levelet küldhet az Önkormányzatnak !

Hírkereső